Saturday, November 8, 2008

Pikku joulut on ohi! Kiitos! / we had little christmas party!Olipas mukavaa! Kiitos kaikille osallistujille ja harmi ettei Cookie päässyt mukaan, ehkä sitten ensi kerralla? Kovasti taas tuli leimattua ihania kuvia, mutta olin päättänyt ettei koko aikaa ihan pelkästään leimailla vaan pyysin ottamaan mukaan joko kuumailmapuhaltimen tai hiustenkuivaajan, sen enempiä selittelemättä. Minä demosin pikaisesti värittämistä sekä Polychronoseilla (siis öljypohjaisilla kynillä) sekä ProMarkereilla ja Piipero suostui yhtä ex tempore demoilemaan kuiva pastelleilla. Syy mihin lämmönlähdettä tarvittiin oli se että ajattelin meidän voivan kokeilla kynttilän kuvioimista leimaamalla. Aivan ihania kynttilöitä saatiinkin aikaan vaikka kukaan ei ollut aiemmin niitä tehnyt. Kotiläksyksi kaikille tuli kynttilän viimeistely kunhan sen saa tehtyä. Linkitän valmiita kynttilöitä sitten kun niitä tulee. Itselläni ei ollut kameraa mukana, ja kun matka kotiin oli niiiiin pitkä en viitsinyt lähteä sitä hakemaan, mutta eiköhän niitä kuvia tule muiden blogeihin.
Kiitos!
* Piipero pitkän matkalainen
* Merja
* Kaisa
* Pammu
* Kati
* Mummeli
* Pimpula

We had so much fun! We gathered together to stamp and spend time. I decided that we will do more than just stamp, so we stamped candles too. It was so easy and fun to do that I know I will do them quite a lot more for christmas!

11 comments:

Paula said...

Heippa!

Kiitos kovasti taas järkkäilyistä, oli mukava taas tavata ja touhuta.
Blogittelen niitä Katin näpsimiä kuvia tapaamisesta myöhemmin kun ehdin :)

Niin ja laittaisitko mulle s.postiosoitteesi lorukorttivaihtoinfoa varten :)

Merja said...

Kiitos kovasti myös minun puolestani! Harmitti, että piti lähteä niin ajoissa, mutta ensi kerralla sitten...

Laitan omaan blokiini huomenna kuvia tapaamisestamme!

mummeli said...

Kiitos jälleen kerran kivasta tapaamisesta ja kaikesta uudesta opista. Tuo kynttiläjuttu oli kyllä mainio juttu jonka ehkä minäkin osaan ilman uutta kurssia. Oli tosi kiva tavata kaikki mukana olleet. KIITOS.

Cookie said...

Heips!

Kuulostaa siltä, että teillä on ollut oikein mukavaa... Harmi kun en päässyt osallistumaan : /

Kehitellänhän uutta tapaamista myöhemmäksi jos tämä mun olo kohentuisi tästä ja jos en ole silloin jo ihan valas liikkumaan ; D

Kati said...

Kiitos myös minun puolestani! Oli tosi mukava iltapäivä!
Ja kynttiläjuttu oli ihana yllätys!
Kävimme Paulan kanssa jo kotimatkalla katselemassa sopivia kynttilöitä :)

Pimpula said...

Kiiiiitokset Sammacco kun järkkäilit tapaamisen pystyyn. =)
Aika kului jälleen kerran kuin siivillä. Kynttilänumero oli mukava yllätys, kiitokset myös sen organisoinnista.
Mukavaa Joulun odotusta, tapaamisiin.

maiju said...

Ehkä ensi kerralla yritän taas ängetä mukaan :)
Tällä kertaa oli liian monta reissua lähiviikoilla... Torstaina taas tulossa... Ehkä me törmätään kädentaitomessuilla taas :)

Sirppis said...

Kiitos ihanasta 33-vuotisen sodan huomio kynttilästä, leimaus-tekniikka toimii kivasti. Ukki edelleen silmät ymyrkäisinä onnesta ja ylläri "isänpäivästä", KIITOS!

Bridgett said...

Wonderful stamped candle! I have fun doing those, too!

Piparminttu said...

Ihania kynttilöitä olet tehnyt. Voisitko pistää tänne ohjeet niiden tekemiseen?

Piia said...

Upea :) Ja kiitos samalla myös vinkistä :) Mulla on muutaman vuoden takaisista hääjärjeslyistä jäänytkin käteen varmaan kilon (tai ainakin sitä on paljon!!!) verran valkoista silkkipaperia ja nyt pääsee sekin ehdottomasti käyttöön!!!

 
/* Tähän alle taustakuva */