Friday, November 7, 2008

Haasteeton joulukortti / Christmas card without challenge


Oli pakko kokeilla osaanko vielä tehdä kortteja ilman haasteita, kun viime aikoina kaikki kortit on tuntunut menevän haastepohjiin. Taitopuoti paperinauhasta saadulla leimasimella demosin Rauman blogitapaamisessa öljyväritystä ja kuva jäi kuoreen odottamaan pääsyä korttiin. Nyt sain sen kuvan käteeni ja vieressäni oli joulupaperi kasa, josta valitsin sopivan väriset paperit mukaan. Musiikki on minulle tärkeää ja varsinkin laulaminen, halusin saada kuvaan enemmän nuotteja ja niitä sain nuotti-vellumista. Tämä on aivan ihana leimasin!

I had to try if I can make cards without challenges because last cards were all made out of different challenges. When we had blog-meeting in Rauma I kept demonstration about coloring with oil based colors and then I got this lovely WOJ stamp. I love music and singing and I wanted to give more music and notes to this card. I got that with note-vellum.

4 comments:

Taru / Jehkotar said...

Joo tuo auttoi - hyvä idea! Nähdäänkö 14.11 messuilla???

Titta said...

Onpas nätti kortti, tuomonen ihana pirteä ja reipas, tulee mieleen se "rekiretki"-joululaulu. :)

Piipero said...

Hienon kortin oot tehnyt tosta kuvasta. Mulla kans toi leimasin (ja viime tilauksen jälkeen nyt kolme muutakin WOJ:tä, hihi) Ja tykkään siitä oikein kovasti, kiva väritettävä ja sellanen joka sopii niin kavereiden korttiin kuin myös isovanhempien.
Ps. Tänään nähdään, jos osaan ajaa perille.
-Pia

Jaime said...

Cute card. Love WOJ they are always so playful I think. Nice job adding the notes I think it adds so much to the image.

 
/* Tähän alle taustakuva */