Monday, December 27, 2010

Hyvää joulun jatkoa! / Merry Christmas time!

Jouluhan on oikeastaan jo vietetty, tai eikös se lopu vasta loppiaiseen? Tänä jouluna blogi on ollut hyvin hiljainen ja siihen on kyllä ollut aika hyvä syy, lääkärin määräys. Kovasti oli ajatusta tehdä vaikka mitä jouluksi, myös blogimaailmaan, mutta kaikesta joutui luopumaan. Meillehän on tulossa vauva ja laskettu aika oli ja meni jo, vaikkakin meille lupailtiin "varmana" että vauva on jouluna jo kotona. Minulta kiellettiin tässä tietokoneella oleilu, eikä toisaalta ole päänsäryn vuoksi kovasti kiinnostanutkaan katsella kirkasta ruutua. Tänään on TAAS lääkärikäynti, jossa katsotaan joko olisi aika savustaa salamatkustaja ulos, vai vieläkö odotetaan viikko. Pitäkääpäs kaikki peukkuja, että saisimme pienen ihmisen syliin pian!
On korttejakin jonkin verran tullut tehtyä ja ne taidan laittaa seuraavaksi riviin ja kun allsorts challengella on vielä kaikki käy haaste niin linkitetään sinne nämä kortit.

Well actually Christmas has almost gone, but there is still few days left before decorations needs to be taken off.
This Christmas my blog has been very quiet by doctors order. We are going to have baby soon, well actually due date has gone already. Doctor didn´t alloud me to work lot in a computer and actually my headacke made it less comfortable too. Today I have doctors appointment so cross your fingers that we will have baby soon and doctor wont make me wait for next week...
I have made some cards too and I think I will line them up now and because there is everything goes challenge in allsorts challenge I will link my cards there


3 comments:

brenda said...

Hi there

I am thrilled you have joined in my "Free and Easy" theme at Allsorts this fortnight and confess to being astounded by the huge response.

I usually like to visit every entry and say a few words about their creations, but the sheer volume so far along with the holiday preparations we all have to juggle means this is a "copied and pasted" message, for which I apologise.

Wishing you a very Happy New Year.

B x

Have you entered my new candy

taru76 said...

Kauniita kortteja! Toivottavasti olette jo vauvaa suurempi perhe : )

Helena said...

Todella kauniita kortteja!

 
/* Tähän alle taustakuva */