Sunday, November 14, 2010

Isänpäiväkortti omalle Prinssille / Fathersday card for my Prince


Itseasiassa minun oli tarkoitus tehdä jotain ihan muuta tänä isänpäivänä, mutta Typy ja Poju yllättivät meidät takavasemmalta. Heräsin aamulla siihen että keittiössä touhuiltiin ja totesin että minun on parempi nousta ylös että Prinssi, joka oli yön töissä, saisi nukkua hetken pidempään. Muksut olivat keittäneet kahvin ja sulattaneet muffinssit mikrossa, munakkaat olivat paistumassa ja leivät voideltuna, lisäksi oli vielä annokset jäätelöä. Ihan hyvin 7- ja 8-vuotiailta muksuilta!
Kortin sisään kirjoitin ettei isyys ole vain jälkikasvua vaan sitä että on mukana arjessa ja sitä että on luotettava ja sitä että on läsnä. Minusta kertoo jo jotain muksujen ja Prinssin suhteesta se, että he halusivat itse yllättää aamupalalla ja tekivät lahjan ja kortit. Kyllä lapset muistivat myöskin isäänsä silti!

Actually I was meant to do something totally different for this Fathers day, but my DS and DD suprised us. I woke up this morning when I heard whispering from the kitchen, DD and DS cooked coffee, baked eggs, mealted muffins, meake some sandwiches and made ice-cream portions for each of us. Way to go, when you are 7 and 8 years old! Inside of this card I wrot that beeing dad is not just biologigal thing, it is sharing everyday and it is beeing trusted and it is just beeing there. I think it tells a lot that kids wanted to make this special day to Prince and they made also gift and cards.

2 comments:

Deb said...

beautiful card, many thanks for joining in the CCT challenge, hugs Debx

Ansu said...

Voi ihanuus noita sinun lapsiasi! :)
Eipä tossa sun kortissakaan valittamista... ;)

 
/* Tähän alle taustakuva */