Sunday, September 5, 2010

Sketch saturday #119 and some news


Eilen tuli käytyä perheen kanssa taivaassa ja kotiin oli mukava palata uusien lelujen kanssa. Tämä leimasin oli aivan pakko saada! Aivan ihana Sweet Pean äiti ja lapsi-lohikäärmeet. Tein tästä vauvakortin, kun pieniä ihmisiä tuntuu olevan kovastikin tulossa tässä puolen vuoden sisällä. Meillekin on tulossa uusi pieni ihminen joulun tienoilla... ;) Eli Joulupukki ei ole ainut henkilö jota meille odotetaan tänä jouluna ja Typy kirjoitti jo Joulupukille, koska eihän pukki muuten tiedä vauvasta! ;)

Lastenkin kanssa onnistui messuilu hyvin, kun tajusin ostaa uudet Akun taskarit molemmille ja kun pientä hermostuneisuutta oli ilmassa, ostin pillimehut ja annoin taskarit. Sai muuten hyvin omaa shoppailuaikaa :) Mukavaa oli myös nähdä tuttuja ja imeä itseensä inspiraatiota. Leimasin valikoimani sai pari uutta valmistajaa.

Yesterday I was in Stamp Heaven-mess. I just had to get this stamp! This is from Sweet Pea. I wanted to make baby-card because there is so many new babies coming, also we are going to have baby in December :) This year Santa is not the only person who is waited and wanted to our home. My DD has already wroten to Santa because "he wont know about the baby otherwise" ;)

4 comments:

Fluffles said...

Love your card too - such a cute stamp & I love that punched border. Jx

Maaret said...

Ihana toi leimasin:) Nyt harmittaa, etten ostanut sitä "taivaasta". Onnellista odotusta!

Jo said...

awww what a lovely sweet image, fab card!
Thank you for joining in with us at sketch saturday
Jo xx

Terry said...

Hiya thanks for joining us at Sketch Saturday with your fabulous card and good luck. Hugs Terry xxxx

 
/* Tähän alle taustakuva */