Friday, September 17, 2010

Purppurataivaan haaste ja Vihdin askarteluviikonloppu

Viime viikonloppu oli aivan mahtava akkujen lataus viikonloppu. Loistavaa seuraa, hyvää ruokaa ja paljon askartelua, mitä sitä ihminen muuta tarvitsee? Oli kyllä saatu todella mukava porukka paikalle ja väitän että kaikilla oli mukavaa! Kiitos Heidi ja apulaiset, kun järjestitte askarteluviikonlopun. Kuvia itse tapahtumasta en kerennyt ottamaan, enkä kerennyt myöskään leimaamaan säästöön yhtään kuvia, onneksi Mummeli kuitenkin auttoi Henryn kohdalla ;). Askarteluviikonlopun blogista löytyy linkkejä muiden osallistujien blogeihin. Jokaiselle päivälle oli suunniteltu jonkinlainen haaste ja kyllähän kaikkiin oli osallistuttava! Meillä oli Mintun kanssa pieni muotoista kilpailua korttien määrästä ja taisi Minttu sitten voittaa yhdellä...

Purppurataivaan haaste oli tehdä kortti joko Sweet Pean lohikäärmeäiti-leimasimella tai I Brake For Stampsin joulutähdellä. Minun kuulemma piti tehdä kortit molemmista leimasimista ja lisähaasteena minulle ja Mintulle oli tehdä kortti molemmista leimasimista maskaamalla ne yhteen. Huh... No kun haaste on heitetty pitäähän se tehdä! Ensin ne "tavalliset" kortit tähän haasteeseen:

Lohikäärme-kortti tyttövauvalle


Joulutähti-kortti (aika simppeli, kun aika meinasi loppua kesken...)


Maskattu "kortti", eli syy siihen miksi aika meinasi loppua kesken. Kotona jouduin vielä taistelemaan kirjaimien ja valokuvauksen kanssa, eli oli sitten haastetta kerrakseen!

1 comment:

Minna said...

Maskatusta kortista tuli super magee :) Kyllä kannatti haaste heittää kehiin... Kiitos innostavasta askartelu seurasta

 
/* Tähän alle taustakuva */