Monday, August 10, 2009

Taukoilua

Onpas tässä nyt sitten tullut pidettyä kuukauden tauko blogailussa. Jotenkin askartelukärpänen lennähti karkuun ja olen antanut sen siellä piilossa olla, en halunnut pakotta itseäni askartelemaan kun muitakin hommia on ollut. Minulla oli ihanat synttärit, joihin lisä-iloa toivat 2 ystävääni joita kumpaakaan en ollut nähnyt moneen moneen vuoteen, toinen, eli paras ystäväni, muutti 16 vuotta sitten Espanjaan ja toisesta en ole kuullut sen jälkeen kun jalkapallojoukkueemme hajosi. Lahjoja sain muutaman, mutta parhaat lahjat olivat nuo ystäväni! Ihana kun huomasi ettei aika ollut meitä erottanut!
Myös Typy täytti 6v ja niitä juhlittiinkin kahteen kertaan, tai oikeastaan kolmeen kun lähdettiin laivalle silloin oikeana syntymäpäivänä. Ruotsissa en edes kerennyt askarteluliikkeisiin! Synttärikakun kuitenkin tein Typyn ensimmäisiin synttäreihin, toisissa, eli kakarabileissä olikin sitten jäätelövuori kakun sijaan. Ja Hello Kittyä tietenkin:

Poju menee nyt ekalle luokalle ja myös minä aloitan opiskelut uudelleen. Poju teki minulle aivan ihanan yllätyksen tässä yhtenä aamuna kuva siitä on tässä:

No comments:

 
/* Tähän alle taustakuva */