Monday, August 31, 2009

JCC #72


Kortteilu-into on jo palailemassa, blogaaminen on hieman hidastunut silti. Viikonloppuna oli super hauskat häät ja sinne tein tällä pohjalla kortin. Viimeviikkoiseenkin haasteeseen onnistuin tekemään kortin, mutta unohtui se sitten kuvata kun Pojulla oli niin kiire lähteä se viemään luokkakaverinsa synttäreille. Meillä on tosiaan muutoksen tuulet puhaltaneet ja kovasti, koko meidän perhe käy koulua jossain. Typy on tosin eskarissa, mutta kouluhan sekin on!

Kiitos kaikille jotka osallistuivat Saran synttäri yllätykseen! Kortteja oli tullut useita ja jostain kumman syystä Synttärikeiju-postista laitettiin kiitos tulemaan minun kautta... Sähköpostiini tuli kuvat kahdesta kortista ja olen odotellut lisää kuvia myös Saralta, kun ne tulevat niin tehdään postaus aiheesta. Laittakaa ihmeessä lähettämänne postin postauksen linkki vaikka kommentteihin niin saataisiin koottua kortit kasaan.

Koetan tänään tai lähipäivinä saada avattua pienen koriste-myynnin. Tarkoituksena olisi ostaa vihdoinkin se uusi kamera, eli kun saan charmsit tänne niin sitten kilvalla ostamaan ja eiköhän jokunen leimasinkin mukaan saada. Minä tarvitsen kameran...

5 comments:

SannaS said...

Voi kun ihana hääkortti!! Tosi kaunis, varmasti ollut parille mieleinen! =)

TARJA L said...

Ihana hääkortti! Kaunis kokonaisuus.

Västäräkki said...

Hieno kortti sulla tässä, hyvä idea tuo ruskea taustapaperi.

Piitu said...

Ihana kortti! Upea leimakuva =)..katsoin myös,että onko tuo koriste sellainen sydän klemmari? Mistähän kaupasta tuollaisia saa?..tarvisin niitä mutten ole mistään bongannut.

Piitu said...

Kiitos vastauksesta! Voisin sanoa, että mää arvasin =) Siittä on kauan kun olen viimeksi käynyt ko. liikkeessä..viimeksikään ei tarttunut mitään matkaan.Enkä sattunut bongaamaan klemmareita :( Täältä on vielä niin pitkä matkakin lähinpään ko. kauppaan et saa nähä..mut katotaan.

 
/* Tähän alle taustakuva */