Tuesday, May 5, 2009

Ristiäiskortti


En tietenkään ristiäisiin lähtiessä löytänyt valmiita kortteja, joten oli sitten tehtävä tämmöinen pikakortti. Enkeli oli väritetty jo hieman jouluiseksi, joten mistelin oksien päälle iskin vaaleansinisen perhosen. Mietin autossa pystyisinkö laulamaan vauvalle tuon tahtoisin toivoa sinulle-kappaleen vai sortuisiko ääni kokonaan. No kun sitten sain Antero-vauvan syliini niin päätin yrittää ja en ole koskaan saanut niin intensiivistä yleisöä kun Antero ja juhlakansa oli. Vauva oli aivan hiljaa ja rauhallisesti sylissä ja tuijotti suoraan silmiin, lapsen äitikin lupasi laulaa useammin.

In sunday when we were suppose to leave home and go to the christening, I couldn´t find christening card anywhere. So I had to make quickie. Angel was ready colored and I hided christmas decoration with pale blue butterfly.

6 comments:

Tiina said...

Aivan ihana kortti! Kiva tuo pyöreä korttipohja, taidanpas hankkia itsellenikin...:)

SAY8 parisi said...

Say8 parisi täällä hei!
Olen laittanut sinulle tulemaan kirjekuoren (pieni helposti-kuori) jo 19.4. Lähettäjän tiedoissa oli mun tiedot, eikä emon kuten tähän asti. Mukana oli mm kortti, jossa paljastui kuka olen mutta mielestäni myös vittaus siihen, että kyseessä on SAY8 viimeinen lähetys.

Sammacco said...

Voi pahus... Ei ole tuollaista kuorta postilaatikkoon tipahtanut, josko kuitenkin tulisi vielä?

Anonymous said...

Heippahei!

Mukavaa, jos lähetykset ilahduttivat! Olin ensimmäistä kertaa mukana ja vähän vielä oli hakusessa homma. Kovin vaikeaa oli miettiä mistä toinen voisi tykätä. Paitsi tässä tapauksessa tietenkin sammakoista, hih ;)

Bongasin sinut muuten Leimailutaivaassa. Mutta en voinut tulla nykimään hihasta, että SAYparisi tässä hei :D

Voimia eloon oikein paljon! Ja jos askartelu toisi vähän iloa ja saisi ajatuksia pois murheista :)

Bluemama said...

Hei,

laitoin Sinulle jokin aika sitten Anna hyvän kiertää postia, oletkohan saanut?

Mimiko said...

Tosi soma kortti :)

 
/* Tähän alle taustakuva */