Wednesday, March 4, 2009

Jehkotar #46 Pojun kortti


Sain Pojun innostumaan tekemään haastekortti ja ei todellakaan tainnut olla viimeinen haaste mihin meidän 6v osallistuu! Pikku jäppinen paneutui hyvin huolella kortin tekoon ja kuunteli neuvoja tyyliin "hmm, tuohan on hyvä idea... Mitäs jos kokeilisin kuitenkin näin..." :) Yritin auttaa liimaamisessa, mutta hän halusi senkin tehdä itse ja paperit on myös Pojun valitsemia. Oikeastaan tuosta kortista ja innosta huomaa mitä merkitsee hyvät välineet kortin tekoon. ProMarkerit ovat äidin leluja ja niihin ei muksuilla ole ollut asiaa, nyt lupasin kuitenkin antaa värittää niillä ja jälki on mielestäni hyvää. Minkäköhän takia tulee annettua lapsille yleensä ne halpiskynät, kun kuitenkin hyvillä saisi parempaa jälkeä ja innostuminen olisi taatumpaa? Onhan ne paremmat kynät kalliita, mutta... Niin ja nyt alettiin jo kyselemään "koska mä saisin semmoisen ihan oman blogin?"...

Täytyy saada omiakin kortteja blogattua. Olen keskittynyt enemmän leimailun ja korttien teon opettamiseen niin blogaaminen on hieman saanut odottaa.

My 6 y/o son inspired with this sketch and I do believe that this is not last challenge he is taking part. I let him use my ProMarkers and he loved it. Why an earth we usually give those cheap pens, crayons, and pencils to the kids this is great way to show that they can also use those "better stuff".

4 comments:

Sirppis said...

HYVÄ, HYVÄ, mummun oma Poju! Voitat jo äidin taidoillasi! Jatka samaa tietä, niin hyvä tulee!

Maaret said...

Waude, 6-vuotias pieni taiteilija, kortintekijä ja aivan loistava kokonaisuus:) Upeaa väritystä tässä ihan ihmettelen, että kuinka hyvin onkaan ääriviivojen sisäpuolella tussin jälki pysynyt ja mitä koristuksia, oikein timanttejakin laittanut ja vielä hyvät vapuntoivotukset. Hieno kortti, tekijälle terveiset ja kohtahan se oma blogi on sitten pystyyn laitettava:) Olipas kiva kun osallistui haasteeseen!

Merja said...

Hieno kortti! Minä olen antanut oman 6v tyttöni väritellä kalliilla kynillä, mutta vain äidin kanssa! Ja olen huomannut saman, että hienoa jälkeä on tullut ja päiväkodissakin kehuttiin, kuinka hienosti hän osaa värittää ja yhdistellä värejä!!

Taru / Jehkotar said...

Ihana kortti! Upea! Meillä väsäää 6v ahkerasti kortteja eli kutsukortteja omille 7v synttäreille huhtikuuhun. Hieman käyttää tummiasävyjä vielä noista mutta annan käyttää. Joukossa on todellisia helmiä värityksellisesti!

 
/* Tähän alle taustakuva */