Wednesday, February 25, 2009

Bling-bling keiju / Bling-bling fairy


Sitten olisi vuorossa tämmöinen bling-bling keiju-kortti. Ihan näin paljoa en yleensä kimallusta laita tai ainakaan näin monta erilaista... Keijussa on myös hieman lasitetta jotta varmasti kimaltaisi... Tämä kortti syntyi viikonloppuna työvuorossa askarrellessa. Ajatelkaa päivystysaikana olen töissä ja sen ajan saa vaikka askarrella! Ja vielä kun sain pomonkin addiktoitua niin ei tarvitse edes yksin askarrella!
Olenkohan minä huono tuurinen Inkadinkadon leimasinten kanssa vai onko heidän laadunvalvonnassa ongelmia? Minusta on alkanut tuntumaan että jokaisessa akryylileimasin setissä on vähintään yksi viallinen leimasin... Tuossa kortissa yhden kulmaan käytetyn kukan varsi on poikki ja se johtuu siitä että leimasimesta puuttuu pala. No katsotaan miten käy tällä kertaa kun valitan suoraan, viimeksi sain uudet setit...

Here is bling-bling fairy card. I don´t usually use this much glitters but here I have also added some glaze tho make sure that it is real bling-bling :) I made this during my workshift last weekend.

5 comments:

maiju said...

Mulla olisi 3 Korjuksen leimasinta, jotka joutavat myyntiin. Sari ilmoitti ensiksi kiinnostuksen, joten kysyn ekax häneltä minkä haluaa... Ja sä saat valita tokax... sitten jää vielä yksi vaille kotia... Niin katsotaan haluaako jompi kumpi teistä 2.
Hinta on 6,50 leimasin. Jos siis kiinnoastaa. Olisin laittanut sulle sähköpostia, mutta ei ollut sähköpostiosoitetta.

Jaime said...

That is adorable. Love the fairy.

Maaret said...

Hello Sammacco, olipas kiva tavata livenä! Kiitänkin kivasta seurasta, vaikkakin yhteiset keskusteluhetket jäivät kovin lyhyeksi. Nekin hetket taisivat liittyä "kadonneeseen" leimasimeesi, jonka olit "piilottanut" laukkusi alle, hih! Täytyy kyllä oikeasti ihmetellä, että näinkin isossa porukassa ja mielettömässä määrässä askartelurompetta,ei tietääkseni keneltäkään lopullisesti kadonnut mitään tavaraa! Tapaaminen oli aivan loistojuttu ja ihan julkisestikin toivon, että Karita ja Sari jaksaisivat uudelleen vastaanlaisen jutun järjestää:)
Kiitos vielä kerran!

Karita said...

Kiitos Sammacco ihanasta etsi Tipu- leikistä ;D Ei vaan :D Ihan oikeasti kiitos koko päivästä, oli todella ihana tutustua :) Ja mukavaa oli myös tutustua sinun valtaisaan leimasinlaatikkoon!! Luulin jo nähneeni paljon, mutta kun näin sinun varaston, niin huh.. ;D Kiitos vielä kerran :)

mummeli said...

No voihan, miten on jäänyt tämä corjus keskustelu huomaamatta. Olisinhan minä.... Täytyihän mun pitää Haanan puolia kun oli asiasta jo keskusteltu ettei vaan hän jää ilman. Katsos kun joka paikassa lukee että nopeet syö hitaat ja minä kuulun tähän jälkijunaan niin... Onneksi taisitte olla molemmat tyytyväisiä vai miten se meni. Eihän teistä näkynyt siinä parkkipaikalta lähdön jälkeen edes perävaloja. Kiitos kuitenkin kivasta seurasta kyllä nämä ovat sitten kivoja juttuja. Sitten pian taas tavataan.

 
/* Tähän alle taustakuva */