Tuesday, December 30, 2008

Muutama kynttilä vielä


Niinhän se joulu tuli ja meni. Vielä muutaman kynttilän tein lahjaksi. Antiikkikynttilöiden koristelu oli aika uskomattoman hankalaa. Kun olin kietonut kynttilän leivinpaperiin ja koetin kuumailmapuhaltimella puhaltaa niin näpit meinasivat palaa. Kynttilän pinnasta tuli aika röpelöinen, mutta puhaltelin sitten koko kynttilän röpelöiseksi, jotta näytti niinkuin kuuluvan asiaan...

Joulun aika on ollut uskomattoman kiireistä, vaikkakin piti olla vapaata. Kun suunnitelmat muuttuvat niin jotkut asiat jäävät toiseksi. Tänä vuonna meillä piti olla aikaa joulusiivoukselle ja jouluruuan teolle, ilma hösäämistä, no toisin kävi. Meillä oli joululaulukilpailun finaali, missä tulimme toiseksi niukalla äänivähemmistöllä, me saimme 267 ääntä ja Harjun Heleät-niminen tyttökuoro, jossa oli 5-9 luokkalaisia tyttöjä sai 301 ääntä. Kiitos muuten kaikille meitä äänestäneille, olisi kiva kuulla näkikö joku meidät laulamassa ja mitä piditte, kommenttilootaan vaan viestejä, vien ne sitten eteenpäin.
Miehelle tuli parin päivän reissu Joensuuhun, juuri joulun laitto aikaan. Ja kolmantena syynä, minä pääsin "oikeisiin töihin" yhdeksi viikonlopuksi, eli siis kaverini kysyi minua ambulanssiin tuuraamaan. Mieskin sanoi kun tulin kotiin, että minun pitäisi mennä useammin "oikeisiin töihin" en kuulemma mekastanut sen jälkeen kuin asiasta :) Eli loppuviimein kaikki mitkä viivyttivät joulunlaittoa olivat vain positiivisiä asioita ja siksi varmaan myöhästyneet jouluvalmistelut tehtiinkin hymyssä suin :)

Glitter potin tilaus on viipynyt matkalla jo reilun kuukauden, tänään tuli postilta lappu kirjeestä joka ei mahtunut laatikkoon, jokohan se olisi se....

1 comment:

Anonymous said...

Ompa nättejä kynttilöitä ja kiva lahja idea vinkki. En olekaan aiemmin törmännyt kynttilöiden koristeluihin blokeissa pyöriessäni.

-Katja-

 
/* Tähän alle taustakuva */