Tuesday, October 21, 2008

Jehkotar Card Challenge #28

Tämä olikin sitten hieman haasteellisempi tapaus. En ole tottunut tekemään pitkän mallisia kortteja ja jotenkin en päässyt kiinni siitä mitä korttiin halusin. Lauantaisessa tapaamisessa leimailin muutaman polvillaan olevan Tildan ja kyyhkysen ja silloin jotain kliksahti, nämä halusin korttiin ja jotenkin myös tekstin rauhaa. Eli tämmöisen sitten tein, väritys ei ole uhan perinteisen joulukortin.

This weeks challenge was little bit harder for me. I am not use to use this kind of card stock and I needed to take a a while and think what I wanted in it. We had blog meeting in Rauma last saturday and I stamped few pictures of Tilda and dove and then I knew that I want them to my card. So here it is, perhaps not so traditional colored christmas card.

10 comments:

Anonymous said...

Hyvin tuo kortti on onnistunut! Musta ainakin on kovin kaunis! Ja hei, yritin etsiä sun s-postiosoitetta mutta en löytänyt... Kun täällä käpykylässä ei ole sellaista kauppaa josta sen valk. kynän vois ostaa, niin jos vaan mitenkään voisit sen postiin laittaa ja mulle sitten tilinumero sekä summa...?

Anonymous said...

Hieno kortti. Tykkään tosta värimaailmasta tosipaljon. Noi lumihiutaleet reunassa on ihanat.

TARJA L said...

Todella kaunis kortti ja hyvin olet onnistunut!! Ihana värimaailma.

Anonymous said...

Kaunis kortti =)

Anonymous said...

Tässä on sitä jotakin, saa hiljentymään ainakin mummun.

Hilkka said...

Hieno kortti ja mun lemppari leimakuva, vielä kun saisi hankittua tuon lintusen itselleni :)

Anonymous said...

Ihanan herkkä ja kaunis kortti! Upea värimaailma!
Kiitti vielä väritysvinkeistä.

Taru Jehkonen said...

Kauniin herkän kortin olet tehnyt! Tosiaan me otteisiin niitä kyniä 3kpl - minulle tintille ja pihkulle :D Mutta viestitellään!

Anonymous said...

Kaunis kortti. Tuo enkeli-leimasin on niin kaunis.

Sari said...

Heippa vaan ja kiva kun kävit vierailulla blogissani! Ihanan värinen/sävyinen kortti tämä, tykkään kovsti. Ja leimakuva on huippuihq..Ja niistä kaimoista sen verran, että olen samaa mieltä, ettei kannata tavata;)

 
/* Tähän alle taustakuva */