Thursday, October 23, 2008

Jehkottaren kiertäväkuori ja hesarin kilpailu / Jehkotar´s envelope and Competition


Osallistuin Jehkottaren kiertävään materiaalikuoreen ja sain sen viime viikonloppuna suoraan Mummelilta. Täytyy sanoa että hieman pettynyt olin materiaaleista mitä kuoreen oli kerääntynyt, mutta niin oli Mummeli ja Tarukin. Nauhan pätkät on mukavia kunhan niissä on edes sen verran pituutta että niitä voi käyttää! Lyhin pätkä oli n.5cm ja useampi pätkä n.10cm. Papereista osa näytti sille että omalta askartelupöydältä oli kipattu jämät kuoreen, jälleen jämät on kivoja mutta miten käyttää palaa joka on n. 2cmx5cm? Ratkaisin ongelman sillä että otin vaativamman luonnoksen kortin pohjaksi ja pätkin paperit näyttämään sille että ne jatkuvat koko kortin läpi. Periaatteessa halusin muutaman kortin tehdä etten joutuisi Tanlittanille kaikkia samoja lähettämään. Tällä kortilla osallistun myös Hesarin syksykortti kilpailuun.

I took part to the Jehkotars travelling envelope and I found all the stuff I used from that envelope. I also will take part to autumn card competition that has been organized by Helsingin Sanomat, main news paper of Finland. Go and vote ! ;)

8 comments:

CraftyC said...

I love this card, you have a great blog!
Clairex

Liisa said...

Pitkästä aikaa blogissasi vierailulla. Muistatko? olen say 5 ystäväsi. Olen myös pettynyt näihin askartelukuoriin, koska yleensä ottavat parhaimmat päältä ja silppua laittavat tilalle:( Mutta hauska kortti sinulla on syntynyt.

Piipero said...

On kyllä tosi surkeeta jos ei laiteta kuin silppua, siinä syy miksi lakkasin swappailun ja varsinkin yllärikuoret. Nooh, mutta hirmu suloisen ja kivan syksyisen kortin olet silpusta taikonut!

Sirppis said...

Onnen putkuja monta takamuksillesi, huomiseksi!!!!!

Hilkka said...

Hienon kortin olet saanut silpuista tehdyksi :) Olen jo aikaisemmin kuullut näiden kuorien sisällöstä ja siksi en koskaan näiden vaihtoon ryhdy. Minusta sinne pitää laittaa kunnon tavaraa tai sitt olla poies:)

Minna said...

Hienon kortin olet saanut silpuistakin aikaiseksi. Itsekin ihmettelin suuresti kun kuori minulle saapui, että mitäh!!Kuka on edes viitsinyt niin pientä silppua ja nauhanpätkää laittaa kuoreen. Ottaa niin vihaksi tällainen.

Anonymous said...

This is so great! I have something for you on my blog!
smiles,Deena

Tanlittan said...

Tervehdys! Miten sun kävi tossa Hesarin kilpailussa?

 
/* Tähän alle taustakuva */