Sunday, August 25, 2013

Zombie walk Tampere 2013

Typy ja Poju pyysivät päästä Zombie walkiin ja olivat ihan ihmeissään kun äiti antoi luvan, tosin sillä ehdolla että äitikin otettaisiin mukaan. Siitä alkoi sitten maskien suunnittelu 0euron budjetilla... Koska 3 osallistujaa oli lapsia, maskeerauksen piti olla myrkytöntä ja syötävää. Sen lisäksi en löytänyt "oikeita" maskejani mistään.
Lapsille tärkeintä oli veri, joten sitä oli ehdottomasti oltava. Minusta pelkkä verellä lotraus on tylsää joten keinoihoa oli myös saatava.
Verestä tuli hitti, se maistui suklaalle ja luultavasti sitä joutuu tekemään monen monta kertaa jatkossa... Ja minusta itsetehty näytti aidommalle kuin ostettu kirkkaanpunainen.

Tekoveri:
1/2 dl vaahterasiirappia (maun takia)
1/2 dl vaaleaa siirappia
1/4 dl raakaa kaakaojauhetta
Punaista elintarvikeväriä
Vettä (sopivan juoksevuuden saamiseksi)

Kaikki sekaisin ja tarkista väri. Elintarvikeväriä menee aika paljon jotta sävy on hyvä. Vedellä saat notkeutettua "verta".

Tekoiho:
Gelatiinijauhetta eli liivatejauhetta
Vettä
Ivory-elintarvikeväriä tai irtopuuteria

Laita liivatejauhetta ja väriä astiaan ja lisää vettä niin että mössö on notkeaa. Lisää väriä tarvittaessa. Anna seistä minuutin kaksi ja lätki naamaan. Saa tehtyä myös haavan mutta sitten pitää muotoilla kädessä pötkö ja laittaa se naamaan. Naamassa sitten viilto vaikka sukkapuikolla.
No comments:

 
/* Tähän alle taustakuva */