Monday, June 27, 2011

Onnea Äiti! Happy Birthday Mum!




Äiti täytti 60v 26.6, mutta ei halunnut juhlia isosti vaikka aihetta olisi ollutkin. Käytiin sitten pienellä porukalla mökillä äitiä muistamassa ja halusin tehdä lahjaksi jotain mitä en ole ennen kokeillut ja jotain mikä olisi "mummua". Tosin aivan varmasti kaikkein paras lahja oli kukkaset, jotka Typy ja 2v serkkunsa kävivät poimimassa.
Tein ensimmäistä kertaa kirjakortin, jonka sisälle valmistin korusetin mustikanvärisistä helmistä. Koru setti sai nimen "Mummun mustikkamaa". Mustikat on meidän muksujen suurta herkkua ja syksyisin vanhempani niitä mökiltään keräävät. Kirjakortin ohjeistuksen löysin täältä.
Ja koska en löytänyt mistään Sketch Saturdayn-sivulta sääntöä pelkästään leimakuvan käyttämiseen niin pohja on napattu haasteesta Sketch Saturday #161 ja Koukussa Kortteihin Vintage-haasteen kaikki ehdot tulee myös täytettyä.



My Mum turned 60 26th of July and she didnt want to have big party. We went to their cottage with a small group. I wanted to do something special for her and I made my first book card and "Granma´s blueberry field"-jewelery set. Introduce for book card was HERE. And because I couldn´t find a text that said that only stamped cards can join in Sketch Saturday I will participate Sketch Saturday #161

3 comments:

lehtipollo said...

Upea lahja! Mustikkakorusetti on niin herkullisen näköinen!

Anonymous said...

Kiitos tyttäreni! Mummun mustikkamaa on sydäntäno lähellä ellei sydämmessäni.

Pia - Piipero said...

Aaaah! Aivan mielettömän kiva mustikkakorusetti! En ehtinyt edes tekstiä lukea kun kuvan vilkaisin ja ajattelin heti mustikkamaata! Oi ihanuus! Ja hei, tosi hienon kirjakortinkin teit. Upee kansi! :D

 
/* Tähän alle taustakuva */