Sunday, September 13, 2009

Rauman blogitapaaminen


Kiitos isosti kaikille jotka olivat paikalla ja erityisesti kiitos Jehkottarelle järjestelyistä! Huippu hauskaa oli ja väsy meinasi iskeä vain kuin pysähtyi paikoilleen... En sitten kerennyt minäkään (tiedän että muitakin oli)ottamaan kuvia tapahtumasta, tosin sen verran salamat vilkkuivat että kyllä jotkut kuviakin ottivat. Jehkotar oli pyytänyt ihmisiä tekemään nimineulat ja pöydälle nimiständin, minä sain matkalla bussissa hirvittävän inspiraatiokohtauksen ja niin sitten hihittäen toteutin ständin limutölkistä ja papereista. Empiiristen tutkimusten mukaan tölkeissä olevat etiketit sisältävät niin heikkoa liimaa, ettei sitä pysty uusiokäyttämään askarteluteippinä, mutta aurajuusto-kana-kolmioleipien etiketti taas on paljon tehokkaampaa teippiä uusiokäytettynä...

Oli todella mukava nähdä vanhoja ja uusia tuttuja. Leimailtua tuli jälleen paaaaaljoooon, eiköhän niistä riitä luennoille keskittymismateriaaleiksi ja töihin väritettävää pitkäksi aikaa.

Kiitos vielä kerran ihan jokaiselle 64:lle ihmiselle, joiden seurassa sai viettää mukavan ja väsyneen sunnuntain ja Jehkotar sä olet huippu!

Tässä vielä tämän kerran nimineula, joka ei vaan suostu kääntymään oikeinpäin ja mä en jaksa nyt tapella sen kanssa. Olkoon sitten, tappelen myöhemmin...

4 comments:

Sari said...

Kivaahan meillä siellä oli, varsinkin se kun ilmoitit olevasi taksikuski ja värittäväsi töissä leimakuvia! Vieläkin ihan naurattaa!

wiiks said...

Iso kiitos väritysopastuksesta -helppoa helppoa ;D

Oli kiva nähdä ihan livenä -iloista syksyn jatkoa!!

Taru / Jehkotar / j-tar said...

Kiitos Sammacco sinulle!!! Olit eilisen päivän todellinen SISSI!!! JAksoit vielä kanssamatkustajien iloksi tehdä tätä tutkimustyötä liimojen uusiokäytöistä ;D Nähdään taas!!

Maaret said...

Kiitos mukavasta seurasta :)
Löytyikö kaikki leimasimet tälläkin kerralla kotiin asti vietäviksi, naurua :)

 
/* Tähän alle taustakuva */