Thursday, July 9, 2009

12.7 Blogitapaaminen, grillausta ja kirppistä

Vielä mahtuu muutama nopea ilmoittautumaan grillibileisiin! Sääennusteet tosin eivät anna ihan hirveän hyvää kuvaa grillaamisesta, mutta onneksi meillä on myös sisällä olo mahdollisuus!
12.7.2009 klo 11-> Iidesranta 32 kerhohuone ja sateettomalla ilmalla pihan puoli.
Ohjelmassa on yhdessä oloa, toivottavasti aurinkoisessa kelissä grillailua, leimailua, pieni korttikilpailu (ota mukaan hieman korttitarpeita ja pieni palkinto, jos haluat. Kilpailussa jaetaan niin monta palkintoa kuin mahdollista ;) ja sitten paikalla on askartelutavara-myyjäiset. Ikäväkseni Paula haluaa eroon askartelutavaroistaan ja tuo ne myyntiin mukanaan. Jokainen muukin saa tuoda joutavia tavaroitaan myyntiin, merkitse hinta ja myyjä selvästi tavaroihin ettei kirppistouhu vie ihan kaikkea aikaa!

Taava on järjestänyt vierailun HelmiQ-kauppaan klo 15-16 Ylöjärvelle!

Haluaako joku tuoda Kahvin? Teen? Maidon? Minä tuon jos ei kukaan muua halua, mutta voisin tehdä jotain lisuketta syötäväksikin.

Edit: Tuotavia voisi olla pikkusuolaset, tortut, kakut, salaatti, vaahtokarkit kyllähän nuita vaihtoehtoja löytyy!


1. Sammacco, hiilet, "jotain puuttuvaa murkinaa"
2. Jehkotar Limua
3. Taava Karkkia/suklaata
4. Riiviö
5. Jasu Patonkia
6. Cookie ja poju Viinirypäleitä
7. Mummeli
8. Aila
9. Heiskanen
10. Terhi Tuorejuustoja
11. Paulama Keksejä
12. Katjuska
13. Marika
14. Taina

5 comments:

mummeli said...

Jospa minä sitten tuon kahvin,teen ja maidon sopiiko näin. Tapaamisiin sunnuntaina.

Katjuska said...

Laitoinkin kommenttia tuohon "vanhaan" tapaamispostaukseen ja laitan nyt uudestaan vielä tännekin. Minäkin voisin tulla pikavisiitille ekaa kertaa...kun asun kuitenkin lähistöllä ja olen hieman "hoona" että mistä näissä blogitapaamisissa on kyse ja ajattelin valottaa asiaaitselleni tulemalla piipahtamaan. ja tietenkin tekemään uusia hankintoja ja tutustumaan uusiin ihmisiin. En ehdi viipymään kauaa, mutta tulen nyt kuitenkin :) tuon jotakin muuta syötävää mitä listalla on...

Taina said...

Heippa! Viimehetken ilmottautuja olisi tulossa mukaan. Sunnuntain aikatauluuni tuli muutos ja ehdinki blogitapaamiseen, jos vielä sopii? Keksin jotain tuomista.

Katjuska said...

Katjuska saapuu vesimeloni kainalossa :) toivomme siis aurinkoista säätä, että "meloni-virkistyminen" olisi maksimaalista ;)

jasu said...

Huomenta, Näyttää sateiselta, mutta se kai ei tahtia haittaa;) Sateen sattuessa löytääkö kerhohuoneen helposti? Nähdään pian!

 
/* Tähän alle taustakuva */