Sunday, January 11, 2009

Skräppisivu alkukilpailuunOsallistuin tällä sivulla vuoden skräppääjä-kilpailun alkukarsintaan, joka on osa Intohimona skräppääminen-tapahtumaa. En sitten päässyt loppukilpailuun, enkä kyllä sitä hirvittävästi ihmettele. Jäipäs taas työn tekeminen viime tippaan ja otsakekin on erilainen kun ajaittelin tekeväni ja siihen vielä "tippui" yksi kirjain, jonka jouduin poistamaan ja se näkyy... Journaling on sen näköinen että se on vain kiireellä hutaistu.
Nämä arvioinnit sain raadilta: "Työtäsi kiiteltiin vaivannäöstä ja taitavasta kuvien ja koristeiden sommittelusta sekä mukana olevasta tunteesta. Tuomaristo jäi kaipaamaan mm. tekstin viimeistelyä ja kokonaan suomenkielisiä tekstejä. Hieno suoritus kuitenkin!" Sen verran on pakko kommentoida että kun raadissa oli skräppikauppojen omistajia niiiiin... Jokos me sitten saataisiin suomenkielisiä tarroja ja muita koristeita joita voisi käyttää?

With this lay out I participated Scrapbooker of the year competitions first round. I didn´t survive for the finals and I am not suprised at all. I am little mad for myself because I had great idea but I couldn´t finish this in time. Tittle is not what I wanted it to be. Journaling is mad in hurry and it shows.
These are comments I got from referees " Your work was thank for hard work and how you manages to put photoes and embelishment to LO an also that feeling that is in layout. How ever referees would love to see more finishing in texts and texts that are written complietly in Finnish. Great job anyway!"

1 comment:

Sirppis said...

Voih, mummun Typy mitä taas ehdit tehdä! Jokos se äiskä laittaa sut itse peseen pyykit?

 
/* Tähän alle taustakuva */