Sunday, September 28, 2008

Terveisiä askartelukirppikseltä!

Päätettiin sitten ystäväni kanssa lähteä Vantaalle askartelukirppikselle. Ei kai tuo pari sataa kilometriä suuntaansa nyt liikaa voi olla, kun kerrankin on tämmöinen hieno tapahtuma! Eikä todellakaan tarvinnut tulla kotiin tyhjin käsin (ehkä tyhjän lompakon kanssa tosin...). Käytiin sitten paluumatkalla kahvilla vanhempieni luona ja siellä äiti vaati että uusilla leimasimilla pitää tehdä kuva vieraskirjaankin. Tiesittekös että Magnolialla on tämmöinen meritaustakin? No ei ole vaan piirsin rantaviivan uusiksi ja laitoin Tilda-merenneidon kuvaan mukaan maskaamalla (eli siis istutin kaksi kuvaa yhteen). Ja sitten kuva osasta saalistani ja hieman yleistunnelmia, harmi kun en saanut tarkennettua paremmin ilosta Taavaa!

We desided with my friend that we have to drive to Vantaa where was crafting fleamarket! It was so great! I have new crafting things and stamps here! When we turned our noses heading at home we had a cup of coffee with my parents. My mum demanded that I have to use my new stamps to the guest book and I used masking technique to do that image for her. And then here is picture where my new treasures are and some shots from happening.

5 comments:

Anonymous said...

Oooh! Sounds like fun and it looks like you got a lot of great stuff!
smiles,Deena

Sirppis said...

Pitänee kävellä nenä pystyssä, on jo vieraskirjammekin eksynyt tänne. Kuva on minnusta kaunis!

Say said...

Paljon on kaikkea kivaa... Onko viime lähetyksen nauhoille ja korttipohjille mitään käyttöä?

say vaan said...

Minä vielä täällä. Kyselin emolta, oletko hänelle kommentoinut. Kuulemma olivat viime lähetyksen kamat menneet pienten käsiin, eli olihan siellä 3 nauhapaketin lisäksi vielä kortteja, kirjekuoria, niittilajitelma ja pari pussia kaakaota sekä pieni kortti. Että jos vielä osuvat käsiin jostain patjan alta.

Taava said...

Voi muuten olla parempikin, ettet ole tarkentanut kuvaani. Mä vaan olen kovasti nauravainen ihminen ;-D

 
/* Tähän alle taustakuva */