Sunday, January 2, 2011

Hyvää Uutta! / Happy New!!

Haluan ihan ensimmäisenä toivottaa kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2011! Meillä se tulee todellakin olemaan erilainen kuin edeltäjänsä sillä meillä opetellaan elämään uuden ihmisenkin kanssa!


Pikkuherra Ruu syntyi 28.12 klo 20.10 ihan muuta kuin pienillä mitoilla. Pituutta Ruulla oli 54cm, hattu 37,5cm ja painoa oli 4875g. Painoarviothan tästä vauvasta lupailivat n. 4kiloista, mieluummin alle...
Nyt on ensimmäinen kotiyö ja -päivä takana ja hyvinhän täällä menee! Ruu nukkuu suurimman osan ajasta, mutta kyllä nyt jo pieniä seurusteluhetkiä otetaan. Silloin silmät on isosti auki ja katsellaan mitä se äiti tai iskä höpöttää. Uudeksi vuodeksi kotiin pääsy oli hieman epävarmaa, niinpä Poju ja Typy lähtivät mummulaan ja tulevat maanantaina takaisin, silloin sitten näkee kuinka sisarusten välinen kemia alkaa toimimaan. Kissat ovat ottaneet tulokkaan hyvin vastaan, yksi odottaa selvästi jo uutta leikkikaveria. Tassu oli hieman pettyneen näköinen kun ei Ruu alkanut leikkimään, vaikka Tassu kävikin tiputtamassa lempilelunsa Ruun viereen! :)


Ikää n. 16 tuntia / Aged 16 hours

First of all Happy New Year! Next year will be totally different and new for us because we had a baby boy in 28th of December at 8.10pm! He was 54cm tall and weighted 4875g, so he gots look :)

192 comments:

 
/* Tähän alle taustakuva */