Wednesday, January 21, 2009

Anna hyvän kiertää

Anna Hyvän Kiertää


Osallistuin Anna Hyvän Kiertää Bluemaman blogissa:

Lupaan tehdä itse jotain kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin (laita myös osoitetietosi sähköpostiini: sammacco @g mail. com (ei tietenkään noita välejä...) ). Lahjan saat jossain vaiheessa seuraavan 12 kuukauden aikana, kuitenkin viimeistään joulukuussa 2009.

Anna hyvän kiertää myös omassa blogissasi, eli jos ilmoittaudut tähän niin pistät hyvän kiertämään myös itse omassa blogissasi!

(Voit ommella, neuloa, askarrella, helmeillä, virkata, ristipistoilla jne)

Aikaahan tässä on reilusti kehitellä jotain kivaa.Mielenkiinnolla seuraillen ketkä ovat ne onnekkaat joille seuraavan vuoden aikana tulee minulta postia.

Mukana:

1. Krista
2. Paula
3. Heiskanen

Hieno tunnustus!


Sain Mapelta todella hienon tunnustuksen! Kiitos! Kuten varmaan kaikilla niin myös minulla on vaikeuksia päättää kenelle tämän erityisesti jatkaisi eteenpäin. Päädyin tällä kerralla antamaan tämän:
* Pipaiitalle (aivan ihania ne keijusi!)
* Jehkottarelle
* Pikkuhelistimelle
* Mummelille

StampARTic #3


Enpäs ole tähänkään haasteeseen vielä päässyt osallistumaan, mutta tässä on ensimmäinen korttini. Haasteena oli tehdä monokrominen ystävänpäivä kortti, mutta lisänä sai käyttää ihonväriä, mustaa ja valkoista. Hyvin yllätyksellisesti tai sitten ei kortista tuli aika vaaleanpunainen...

I have never befor taken part for StampARTic-challenge. Well here is my card now. Challenge was to make monochronic Valentines card, skintones, black and white was allowed. I made suprise suprise quite pink card...

Monday, January 19, 2009

Intohimona skräppäys / Scrapbooking passion

Nyt se on ohi... Höh...
Olipas mukavaa viettää koko viikonloppu askarrellen mukavien ihmisten parissa. Jotain tuli tehtyä valmiiksikin saakka, mutta sitäkin enemmän tuli imettyä ideoita ja innostusta. Ei kyllä koira karvoistaan pääse, sillä kun "haistoin" leimasimet niin olihan sitä päästävä jokunen sivu leimaamaankin... Workshopeista osallistuin Daisy D´s haasteeseen aiheesta lapsuus ja sitten kuokin itseni mukaan taustapapereiden maalaus workshoppiin. Tähtikirjaseen en päässyt, mutta kurkin sen verran naapuripöydän Johannalta aikaan saanosta, että uskoisin nyt osaavani jonkinlaisen itsekin rakentaa. Oli mukava saada blogitutuille kasvoja ja myöskin uusien tuttujen löytäminen oli kivaa. Ostoksikin tuli tehtyä, hieman... Robin´s Nestin pieniä lasi klönttejä, jonkun verran paperia, retrokukka-leikkuri, mustaa pilkkunauhaa ja leimasimia... Vielä jäi mieltä kaihertamaan skräppisivulle laitettava nauhuri.
Toivottavasti cropataan pian taas yhdessä!

It is over... We spended great weekend in scrapbooking crop. I finished some of my projects but I think that main thing was gather together talk and get new ideas. I did some stamping there too... I took Daisy D´s childhood challenge, painted background papers and I tried to get in to the starbook, I think I know it enough for give a try.


Olen kuulemma aikaani edellä, sillä joku väitti peilien olevan tulossa skräppäilyyn kovasti. No sitten olen kyllä todella ollut aikaani edellä, koska nuo peililevyt ovat manneet useita vuosia hyllyssäni. Näistä taidettiin sopia tapahtumassa, että näiden leiskojen keskeltä näkyy päivän parhaat kuvat ja taisivat olla myöskin ainoat leiskat missä oli liikkuvaa kuvaa!

Someone told me that I am ahead of time. Mirrors are coming to the scrapbooking. Well I was really in time because those mirrors has been arround for many years. We decided that there is best pictured in a middle of these lay outs and they were only ones with motion pictures!

Wednesday, January 14, 2009

Cupcake #22


Enpäs muista olenko tähän haasteeseen ennen osallistunutkaan, mutta nyt osallistun. Hänglari ei ole oma leimasin, mutta kortti päivässä haasteeseen se käy, vaikkakin laahaan siinä hieman jäljessä.
Tein tänään mielestäni hyvän kirpparilöydön. Joku oli laittanut myyntiin halpoja korviksia ja kaulakoruja, ihan semmoisia uusia, nyt olen sitten rikkonut niitä täällä ja saanut kortteihin ja skräppäilyyn kivoja charmeja. Etteköhän tule niitä jatkossa näkemään :)

I don´t recall if I have taken part cupcake challenge before... This is not my stamp I have usen but I like it a lot.

Papertake Dawnys Sketch #6


Viime yönä tuli tehtyä useampikin kortti ja nyt kun vein Pojun eskariin ja odottelen että Typy ja Prinssi pukeutuu, niin voin kai nämäkin postata.

Tämä leimasin on ollut minulla jo vuosia enkä oikein ole päässyt kuvan kanssa sinuiksi. Eihän tässä kuvassa nyt suoranaisesti mitään vikaa ole, jotenkin on vain tuntunut hankalalle värittää ja kun vielä aina olen enemmän tykännyt "söpöilystä".

This stamp I have had several years, but somehow I have struggle with her. I have always thinked that it is hard to color and I have always liked more cuties.

Ismaki 09/002


Tämä leimasin tulikin käyttöön aika pian. Ostin tämän, kun mielessä pyöri kevään ristiäiset ja olikin sitten aika kiva väritettävä. Ismaki haasteen luonnos oli mukava ja lisä haaste "timantteja" ei tosiaankaan haitannut :)

This stamp is my newest. I liked that sketch in Ismaki and option "diamonds" was not so bad for me ;)

WOJ #13


Huomenna ei varmasti tarvitse ihmetellä, miksi ei oikein jaksaisi katsoa edes Dr Philiä telkkarista, kun vielä kukkuu ja blogaa...

Tässä on kortti WOJ haasteeseen. Nyt on sitten timantteja tuhlata kun kävin auton tuunaus kaupassa, eikä meillä edes ole autoa...

Here is my card for WOJ challenge. Now I have diamonds to spend, I visited car tuning shop and I don´t have a car...

Sunday, January 11, 2009

Enpäs ole yksin, eli siis mitä ihmettä pakkaan mukaan???

Olen tässä pähkäillyt kovasti että mitä pakkaan mukaan ensi viikonlopuksi. Paperia, kuvia, sakset, Cuttlebug(?), Paperin leikkuri, teippiä, koristeita aaargh....
Olipas ilo kuitenkin huomata että en ole yksin asiani kanssa. Tässä muita pohtijoita:
*Minna
* Manssu
* Omuli
* Sannika
* Xing
* Pikkuhelistin

Skräppisivu alkukilpailuun



Osallistuin tällä sivulla vuoden skräppääjä-kilpailun alkukarsintaan, joka on osa Intohimona skräppääminen-tapahtumaa. En sitten päässyt loppukilpailuun, enkä kyllä sitä hirvittävästi ihmettele. Jäipäs taas työn tekeminen viime tippaan ja otsakekin on erilainen kun ajaittelin tekeväni ja siihen vielä "tippui" yksi kirjain, jonka jouduin poistamaan ja se näkyy... Journaling on sen näköinen että se on vain kiireellä hutaistu.
Nämä arvioinnit sain raadilta: "Työtäsi kiiteltiin vaivannäöstä ja taitavasta kuvien ja koristeiden sommittelusta sekä mukana olevasta tunteesta. Tuomaristo jäi kaipaamaan mm. tekstin viimeistelyä ja kokonaan suomenkielisiä tekstejä. Hieno suoritus kuitenkin!" Sen verran on pakko kommentoida että kun raadissa oli skräppikauppojen omistajia niiiiin... Jokos me sitten saataisiin suomenkielisiä tarroja ja muita koristeita joita voisi käyttää?

With this lay out I participated Scrapbooker of the year competitions first round. I didn´t survive for the finals and I am not suprised at all. I am little mad for myself because I had great idea but I couldn´t finish this in time. Tittle is not what I wanted it to be. Journaling is mad in hurry and it shows.
These are comments I got from referees " Your work was thank for hard work and how you manages to put photoes and embelishment to LO an also that feeling that is in layout. How ever referees would love to see more finishing in texts and texts that are written complietly in Finnish. Great job anyway!"

Saturday, January 10, 2009

Mojo monday 68


Nyt on kriisi! Minä olen hukannut Polychromokseni!! AAAARGH! Niitä ei löydy mistään... Ja halpaa kadottaa ne... No ei sitä nyt ilman kyniäkään pysty olemaan ja törmäsin Inktense-tarjoukseen, jota ei voinut ohittaa. Kyllähän nuo Inktenset ihan kivat on, täytyy vain hieman harjoitella, syvyyden saamiseksi täytyy käyttää useampaa väriä.
Mojo mondayn haaste onkin palkintohaaste. Tässä ei ole oma leimakuva, vaan sen olen joltain leimannut.

I have lost my Polychromos! HELP! I can´t find them anywhere! I found great offer for Inktense. Now I just have to learn to use them, to get more tensity I have to use several shades of colors.

Mojo monday challenge seems to be prize challenge. This stamp is not my own but I like it a lot.

Jehkotar Card Challenge #39


Tässä on ainoa Hänglarini. Sain tämän tyttösen ostettua askartelukirpputorilta ja nyt jo pääsee korttiin. Jehkottaren haasteessa oli Jehkottaren itsensä tekemä korttipohja. Lisähaasteena oli käyttää kahta erilaista paperia, no siinä hieman huijasin sillä käytin kaksipuoleista paperia...

This is my only Hanglar. I bought this last autumn or summer... In Jehkotar Card Challenge sketch was made by Jehkotar. Option was to use 2 different paper, well there I cheated a little, I used 2 sided paper....

Sunday, January 4, 2009

Elmo


Tämän olen joskus kesän tietämissä ostanut huudosta. No pääsee tämäkin Elmo nyt kortiksi, harmittaa vain vietävästi tuo tekstin kanssa epäonnistuminen... Kävin noita vanhempia leimasimia läpi ja rupesin miettimään syitä siihen että ne on jääneet käyttämättömiksi. Yksi syy varmaan on ollut se ettei ez-mountia kovin helposti aiemmin saanut ja ne on sitten jääneet odottamaan pehmustetta ja oikeaa mielentilaa. Hauskasti huomasin että leimasinten seassa oli sellaisiakin sammakko-leimasimia mitä olin kuolannut suomalaisissa nettikaupoissa...

This stamp I have bought last summer. I don´t like the way tahat text turned out...

Saturday, January 3, 2009

Ismaki #44


Nämä leimat eivät kerenneet kauaa hyllyssä notkua, viime viikolla adoptoin ne Taavalta. Mutta käyttämättömiä nämä minulla silti olivat ennen käyttöä ;) Edelliseen postaukseen tuli kommentteja siitä kuinka olen antanut noin kivojen leimojen maata laakereillaan. No niitä leimasimia ON aika paljon, ja ostanut niitä olen koska olen tykännyt kuvasta, sitten kun leima on tullut niin se on jäänyt odottamaan "sitä tiettyä hetkeä". Tosin tällä tavalla saan myös tehtyä pienen inventaarion montako leimasinta on ja montako PITÄÄ laittaa myyntiin.

These Magnolias didn´t wait long before I put them in to the use. I bought them last week from Taava. This is by the way great way to get to know how many stamps I have and what I must to sell.

Friday, January 2, 2009

Jehkotar Card Challenge #38



Blogeista on löytynyt aika mielenkiintoisia haasteen heittoja. Kirsikalla oli haasteena tehdä kaikki leimasimet korteiksi ja Jehkottarella oli kortti päivässä haaste. Kyllä noihin on pakko lupautua yrittämään mukana. Tämä harrastus on kuitenkin kestänyt jo reilusti yli kymmenen vuotta, joten käyttämättömiä leimasimiakin on kertynyt kasa... Tähän Jehkottaren kortti haasteeseen tehdyt kuvat eivät ole aiemmin korteiksi saakka päässeetkään vaikka kissa-leimasin on todella monta vuotta vanha, velho on vasta maannut viime messuilta ;)

There has been many new years promises and challenges in a blogs. Kirsikka askes everyone to make all the stamps to the cards and Jehkotar askes to make everyday a card. I have to jump in to those challenges, lets see how it goes....
 
/* Tähän alle taustakuva */