Sunday, September 28, 2008

Terveisiä askartelukirppikseltä!

Päätettiin sitten ystäväni kanssa lähteä Vantaalle askartelukirppikselle. Ei kai tuo pari sataa kilometriä suuntaansa nyt liikaa voi olla, kun kerrankin on tämmöinen hieno tapahtuma! Eikä todellakaan tarvinnut tulla kotiin tyhjin käsin (ehkä tyhjän lompakon kanssa tosin...). Käytiin sitten paluumatkalla kahvilla vanhempieni luona ja siellä äiti vaati että uusilla leimasimilla pitää tehdä kuva vieraskirjaankin. Tiesittekös että Magnolialla on tämmöinen meritaustakin? No ei ole vaan piirsin rantaviivan uusiksi ja laitoin Tilda-merenneidon kuvaan mukaan maskaamalla (eli siis istutin kaksi kuvaa yhteen). Ja sitten kuva osasta saalistani ja hieman yleistunnelmia, harmi kun en saanut tarkennettua paremmin ilosta Taavaa!

We desided with my friend that we have to drive to Vantaa where was crafting fleamarket! It was so great! I have new crafting things and stamps here! When we turned our noses heading at home we had a cup of coffee with my parents. My mum demanded that I have to use my new stamps to the guest book and I used masking technique to do that image for her. And then here is picture where my new treasures are and some shots from happening.

Saturday, September 27, 2008

Jehkotar Card Challenge #25

Tällä viikolla Jehkottaren haasteen oli tehnyt Hanne. Heti kun näin luonnoksen ajattelin että tuo on ihana ja se pitää tehdä heti! No ei se sitten ihan niin helppo ollutkaan... Kolme korttia jäi odottamaan parempia aikoja, kun niissä ei tuntunut mikään kohtaavan oikein. Tässä nyt kuitenkin se mitä sain aikaan ja paluu jälleen joulukortteihin... Ja kiitos haasteellisesta haasteesta Hanne!

In this weeks Jehkotar Card Challenge I saw the sketch and wanted to do it right away, well it wasn´t that easy tho... It really was a Challenge! but here is my card, I returned to Christmas cards...

Cutie Sunday #11

Törmäsin tämmöiseen Cutie Sunday-haasteblogiin surffaillessa ja kun sain käsiini lisää näitä Moreheadin ihania leimasimia niin koetin osaisinko tehdä muuta kuin joulukortteja ;) Opettelen myöskin käyttämään uutta tapaa värittää...

I found Cutie Sunday-challenges when I surfed in a web and when I got more this lovely Morehead-stamps I wanted to try if I can still make something else than Christmas cards. I also tried new way to color images...

Friday, September 19, 2008

Whiff of Joy Stamps - Guest Designer Call


Ajattelin minäkin kokeilla onneani. Jouluisia kortteja tuppaa tulemaan, mutta kylläpä Katharinen pohjat ovat kivoja! Olisipa mukavaa päästä vierailevaksi suunnittelijaksi noin ihanien leimasimien kanssa!

I thought that I would give a try also. Christmas is quite near and plenty of cards should be done, so here is one also. Kathrines sketches are really nice to do this one wont be last. It would be fun to join that designer team least as a guest but, fingers crossed...

Avajaiskortti! Jehkotar Card Challenge #24

Muutto Bloggerin puolelle on nyt tosi asia! Toivottavasti tämä on sitä mitä etsin blogilleni.
Ensimmäinen pelkästään tällä puolella julkaistu haastekortti on Jehkottaren 24. haaste. Malli oli mukava ja sitä oli kiva työstää. Ihastuin näihin leimasimiin edellispäivänä ja näitä on PAKKO saada lisää!

I am moving here, I just wish that blogger offers what I want :) The first Challenge here is for Jehkotar´s Card Challenge #24. I loved that sketch and I do love also stamps I used. I have to get more of them!

Wednesday, September 17, 2008

Friday Sketchers #19

Taitaa olla eka osallistuminen Friday Sketchers haasteeseenkin, mutta mukavia pohjia aina kiva käyttää. Väri maailma tässä joulukortissa on hieman erilainen, onneksi paperit oli joulupapereiden joukossa, muuten olisin tuskin kyseisiä valinnut. Ihan tyytyväinen olen tulokseen kuitenkin.
Kovasti on kyselty millä olen tehnyt lumen kortteihini ja se on lunta. No Aleene´s True Snow lukee purkin kyljessä, olen sen aika kauan aikaa sitten ostanut Papruksesta ja unohdin tänään kysäistä onko sitä vielä myynnissä.

This might be first time in Friday Sketchers but it is always fun to play with nice sketches! Colours are not the ones that I am use to have in my Christmas cards and I am glad that those colours were in xmas paper pack otherwise I wouldn´t have chocen them. I am quite pleased how it turned out. Snow was made with Aleene´s True Snow.


Tuesday, September 16, 2008

 
/* Tähän alle taustakuva */